Sastāvdaļas
- 10 nomizoti tomāti
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 2 sīki sakapāti puravi
- 12 plānās šķēlītēs sagrieztas olīvas
- 4 plānās šķēlēs sagrieztas cieti vairītas olas
- 1 ēdamkarote sīki sakapātu pētersīļu
- 500 ml Bešamela mērces
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Tomātus gareniski pārgriež uz pusēm.
- Ietauko karstumizturīgu cepamo veidni un liek tajā kārtu tomātu.
- Pārkaisa ar sāli.
- Pārber pusi olīvu, pusi olu, pusi pētersīļu un šķipsniņu sals.
- Virsu liek plānu kārtu puravu un pusi Bešamela mērces.
- Atkārto, līdz visas sastāvdaļas izlietotas, virspusē uzlej Bešamela mērci.
- Virsu liek sviesta piciņas.
- Cep sakarsētā cepeškrāsni 25 - 30 minūtes 200°C temperatūrā līdz sacepums burbuļo un ir gaiši brūns.
Pasniedz karstu.
Bešamela mērce - http://gardedis.lv/besamela-merce/
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!