Sastāvdaļas
- 4 cieti vārītas olas
- 8 mazas baltmaizes šķēlītes
- 1 ēdamkarote sviesta
Mērcei:
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 2 ēdamkarotes kviešu miltu
- 2 glāzes piena
- 50 g Čederas siera
- sāls
- citronskābe
- 1/2 tējkarotes tomātu biezeņa
Pagatavošana
- Sviestu izkausē, pievieno miltus, izkarsē, atšķaida ar pienu, pieber sāli un vāra uz mērenas liesmas 5 minūtes.
- Pēc tam pievieno sarīvētu sieru, mazliet citronskābes un tomātu biezeni.
- Baltmaizes šķēlītes apcep sviestā, uz katras uzliek 1/2 cieti vārītas olas, sakārto maizītes ovālā traukā un pārlej ar karstu siera mērci.
Maizītēm var pielikt klāt arī desu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!