Sastāvdaļas
- 150 g nūdeļu
- 350 g šampinjonu
- 1,5 ēdamkarotes sviesta
- 1 sarkanā saldās paprikas pāksts
- 2 ēdamkarotes kviešu miltu
- 250 ml veģetārā dārzeņu buljona
- 1 tējkarote asās rožu paprikas
- viena šķipsniņa Kajennas piparu
- 0,5 tējkarotes majorāna
- 1 tējkarote Provansas garšvielu
- 4 ēdamkarotes saldā krējuma
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Uzliek vārīties ūdeni.
- Sēnes sagriež un apsautē sviestā.
- Paprikas mīkstumu sagriež plānās sloksnītēs. Pievieno sēnēm, pārkaisa ar miltiem un viegli apbrūnina.
- Nepārtraukti maisot, pielej dārzeņu buljonu un karsē uz lēnas uguns apmēram 8 - 10 minūtes,
- Nūdeles ieliek verdošā, viegli silta ūdenī un karsē apmēram 15 - 15 minūtes.
- Mērcei pievieno garšvielas, krējumu un samaisa.
- Nūdeles notecina sieta, kārto uz šķīvjiem un pārlej ar mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!