Nereāli garšīga biezpiena torte

Nereāli garšīga biezpiena torte Foto: Nereāli garšīga biezpiena torte

Sastāvdaļas

 ● 200 g sasaldēta sviesta
 ● 2 glāzes izsijātu miltu
 ● 1/2 tējkarotes sodas
 ● 2/3 glāzes cukura

Pildījumam:

 ● 400 g biezpiena
 ● 2/3 glāzes cukura
 ● 2 olas
 ● šokolāde
 ● 2 tējkarotes kartupeļu cietes

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 220°C temperatūrai.
  2. Sasaldēto sviestu rupji sarīvē.
  3. Pievieno cukuru, miltus, sodu - saberž drupačās.
  4. Gatavo pildījumu - ar dakšiņu samīca biezpienu, cukuru, olas.
  5. Pievieno salauztu šokolādes tāfelīti un, ja vēlas - vanilīnu.
  6. Ja pildījums sanāk pārāk šķidrs, pievieno kartupeļu cieti.
  7. Veidnē ieklāj cepamo papīru, liek pusi sviesta drupaču, izlīdzina.
  8. Liek virsū pildījumu, tad atlikušās sviesta drupačas.
  9. Cep 30-40 minūtes.
  10. Torti mazliet atdzesē, tad liek ledusskapī, lai pilnībā atdziest.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes