Sastāvdaļas
- 200 g sasaldēta sviesta
- 2 glāzes izsijātu miltu
- 1/2 tējkarotes sodas
- 2/3 glāzes cukura
Pildījumam:
- 400 g biezpiena
- 2/3 glāzes cukura
- 2 olas
- šokolāde
- 2 tējkarotes kartupeļu cietes
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 220°C temperatūrai.
- Sasaldēto sviestu rupji sarīvē.
- Pievieno cukuru, miltus, sodu - saberž drupačās.
- Gatavo pildījumu - ar dakšiņu samīca biezpienu, cukuru, olas.
- Pievieno salauztu šokolādes tāfelīti un, ja vēlas - vanilīnu.
- Ja pildījums sanāk pārāk šķidrs, pievieno kartupeļu cieti.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, liek pusi sviesta drupaču, izlīdzina.
- Liek virsū pildījumu, tad atlikušās sviesta drupačas.
- Cep 30-40 minūtes.
- Torti mazliet atdzesē, tad liek ledusskapī, lai pilnībā atdziest.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!