Sastāvdaļas
- 1 glāze valriekstu
- 1 glāze dateļu
- 1 ēdamkarote sviesta
Krēmam:
- 1 glāze Indijas riekstu
- 1/3 glāzes minerālūdens
- 80 g sviesta (izkausēta)
- 100 g šokolādes
- 2/3 glāzes medus
Pagatavošana
- Valriekstus, dateles un sviestu sasmalcina virtuves kombainā viendabīgā masā.
- Masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ievieto ledusskapī līdz būs nepieciešams.
- Indijas riekstus iemērc ūdenī uz 1 - 2 stundām. Tad tos noskalo aukstā ;ūdenī un sasmalcina virtuves kombainā kopā ar minerālūdeni un medu.
- Tad masai pievieno izkausētu sviestu un šokolādi, visu labi samaisa viendabīgā masā.
- Ja krēms sanācis pārāk salds, pievienojiet nedaudz kakao pulvera.
- Pārklāj krēmu pār kūkas pamatni un ievieto ledusskapī uz 4 - 5 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!