Neceptā saldā krējuma – augļu kūka ar kafijas garšu

Neceptā saldā krējuma – augļu kūka ar kafijas garšu Foto: Neceptā saldā krējuma – augļu kūka

Sastāvdaļas

  • 250 ml saldā krējuma
  • 250 g konservētu ananāsu gabaliņu
  • pūdercukurs (pēc garšas)
  • 30 g želatīna
  • 2 tējkarotes maltās kafijas
  • mellenes (dekorēšanai)
  • piparmētru lapiņas (dekorēšanai)
  • 150 g krēmsiera
  • 2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana

  1. Želatīnu pārlej ar ūdeni un atstāj uzbriest. Tad izkausē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  2. Virtuves kombainā saputo saldo krējumu ar pūdercukuru un ananāsu gabaliņiem, pakāpeniski pievieno 2/3 želatīna.
  3. Masu ielej sevis izvēlētā kūkas formā vai bļodā un ievieto ledusskapī.
  4. Pār virsmu izkārto ananāsu gabaliņus un atkal ieliek ledusskapī.
  5. Tikmēr pagatavo stipru malto kafiju ar 2 ēdamkarotēm cukura un sajauc ar atlikušo želatīnu.
  6. Masu pārklāj pār kūkas virsmu un atkal ievieto ledusskapī.
  7. Krēmsieru sajauc ar pūdercukuru un dekorē kūkas virsmu.
  8. Pirms pasniegšanas izkārto mellenes un piparmētru lapiņas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes