Sastāvdaļas
- 1/2 glāze sasmalcinātu madeļu
- 1/2 glāze dateļu
- 1/4 tējkarotes sāls
- 1 glāze Indijas riekstu
- 1/2 citrona sula
- 1/2 glāze kokosriekstu piena
- 3 ēdamkarotes medus
- 1 glāze zemeņu
Pagatavošana
- Mandeles un dateles sasmalcina blenderī, pievieno sāli.
- Masu ieklāj kūkas formā, ar karotes otru pusi pieblietējot to.
- Indijas riekstus, citronu sulu, medu un kokosriekstu pienu sajauc virtuves kombainā vai ar blenderi līdz viendabīgai konsistencei.
- 2/3 krēma pārklāj pār pamata kārtu.
- Atlikušajam krēmam pievieno zemenes un rūpīgi sablenderē vēlreiz, pārklāj pār kūku.
- Kūku ieliek ledusskapī vai saldētavā līdz tā pilnībā sastingusi.
- Stundu pirms pasniegšanas kūku izņem no ledusskapja, dekorē ar svaigām ogām vai pēc savas gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!