Sastāvdaļas
- 500 g ananāsu jogurta
- 25 g želatīna
- 4 ēdamkarotes cukura (vai vairāk)
- 350 g augļu/ogu
- 100 ml ananāsu sulas
Pagatavošana
- Želatīnu pārlej ar ananāsu sulu un atstāj uzbriest.
- Jogurtu sajauc ar cukuru un saputo ar elektrisko putotāju.
- Augļus vai ogas nomazgā, lielākos, ja nepieciešams sagriež nelielos gabalos.
- Uzbriedināto želatīnu pievieno jogurta masai un vēlreiz visu saputo.
- Augļus vai ogas pievieno jogurta masai un rūpīgi samaisa.
- Masu ieklāj kūkas formā, kas pārklāta ar pārtikas plēvi.
- Ievieto to ledusskapī vismaz uz 3 stundām.
- Pirms pasniegšanas dekorē ar ogām, augļiem vai pēc savas gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!