Mutē kūstoši cepumi

Mutē kūstoši cepumi Foto: Mutē kūstoši cepumi

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 200 g Provansas majonēzes
  • 1 ola
  • 1 glāze cukura
  • 3,5 glāzes miltu
  • 2 tējkarotes vaniļas cukura
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • sviests ietaukošanai

Pagatavošana

  1. Mīkstu sviestu sakuļ ar majonēzi, pievieno olu, sāli, cukuru, vaniļas cukuru - vēlreiz sakuļ viendabīgā masā.
  2. Pievieno izsijātus miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri, samīca gludu mīklu.
  3. Mīklu liek konditorejas maisiņā, kam pievienots veidojošs uzgalis.
  4. Veidnē ieklāj cepamo papīru, kas ieziests ar sviestu.
  5. Veido nelielus cepumus, 1 cm attālumā vienu no otra.
  6. Cep 200°C temperatūrā, 15-20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes