Sastāvdaļas
- 200 g sviesta
- 200 g Provansas majonēzes
- 1 ola
- 1 glāze cukura
- 3,5 glāzes miltu
- 2 tējkarotes vaniļas cukura
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- sviests ietaukošanai
Pagatavošana
- Mīkstu sviestu sakuļ ar majonēzi, pievieno olu, sāli, cukuru, vaniļas cukuru - vēlreiz sakuļ viendabīgā masā.
- Pievieno izsijātus miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri, samīca gludu mīklu.
- Mīklu liek konditorejas maisiņā, kam pievienots veidojošs uzgalis.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, kas ieziests ar sviestu.
- Veido nelielus cepumus, 1 cm attālumā vienu no otra.
- Cep 200°C temperatūrā, 15-20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!