Sastāvdaļas
- 500-700 g vistas gaļas
- garšvielas pēc garšas (piem. karijs, malta paprika, malti melnie pipari)
- 100 ml skābā krējuma
- 150 ml piena
- 1 tējkarote tomātu pastas
- 1,5 tējkarotes miltu
- sāls
- zaļumi
- 1 neliels burkāns
- 1/2 paprikas
- 1 sīpols
- saulespuķu eļļa
Pagatavošana
- Vistas gaļu sagriež, pārkaisa ar garšvielām, sāli - samaisa.
- Sīpolu sagriež gabaliņos, apcep.
- Skābo krējumu samaisa ar miltiem, pienu, tomātu pastu, pieber sāli.
- Burkānu un papriku sagriež.
- Multikatla traukā liek vistas gaļu, sīpolus, pārējos dārzeņus, uzlej skābā krējuma maisījumu.
- Traukam uzliek vāku, ieslēdz gaļas gatavošanas programmu uz 21 minūti.
- Multikatlā gatavoto gaļu pasniedz ar kartupeļu biezeni.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!