Multikatlā gatavota maiga vistas gaļa skābā krējuma mērcē

Multikatlā gatavota maiga vistas gaļa skābā krējuma mērcē Foto: Multikatlā gatavota maiga vistas gaļa

Sastāvdaļas

  • 500-700 g vistas gaļas
  • garšvielas pēc garšas (piem. karijs, malta paprika, malti melnie pipari)
  • 100 ml skābā krējuma
  • 150 ml piena
  • 1 tējkarote tomātu pastas
  • 1,5 tējkarotes miltu
  • sāls
  • zaļumi
  • 1 neliels burkāns
  • 1/2 paprikas
  • 1 sīpols
  • saulespuķu eļļa

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sagriež, pārkaisa ar garšvielām, sāli - samaisa.
  2. Sīpolu sagriež gabaliņos, apcep.
  3. Skābo krējumu samaisa ar miltiem, pienu, tomātu pastu, pieber sāli.
  4. Burkānu un papriku sagriež.
  5. Multikatla traukā liek vistas gaļu, sīpolus, pārējos dārzeņus, uzlej skābā krējuma maisījumu.
  6. Traukam uzliek vāku, ieslēdz gaļas gatavošanas programmu uz 21 minūti.
  7. Multikatlā gatavoto gaļu pasniedz ar kartupeļu biezeni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes