Sastāvdaļas
- 2 olas
- 1 sīpols
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 1 šķēle šķiņķa
- 2 ēdamkarotes rīvēta siera
- daži diļļu zariņi
- malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Olas sakuļ ar putojamo slotiņu.
- Sīpolu sakapā, cep olīveļļā, kamēr kļūst gaiši zeltains, mazliet atdzesē.
- Šķiņķi sagriež sīkos gabaliņos.
- Dilles sakapā.
- Sakultajām olām pievieno šķiņķi, sieru, dilles, ceptos sīpolus, uzber piparus pēc garšas.
- Masu liek silikona kēksu veidnēs, krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Cep 20 minūtes, tad mazliet atdzesē, izņem no veidnēm.
- Var pasniegt gan karstas, gan aukstas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!