Sastāvdaļas
- 1 ēdamkarote saulespuķu eļļas
- 1 glāze minerālūdens
- 4 olas
- 2 glāzes cukura
- 1 paciņa vanilīna
- 4 glāzes miltu
- 1 paciņa cepamā pulvera
- 3-4 mandarīni
- 200 g konservētu ķiršu
- mazliet sviesta
Pagatavošana
- Samaisa eļļu ar minerālūdeni, pievieno olas, cukuru, vanilīnu, cepamo pulveri, visu kārtīgi sakuļ.
- Pievieno izsijātus miltus, kārtīgi samaisa.
- Mīklu liek ietaukotā veidnē, izlīdzina.
- Virsū liek(pa visu virsmu) konservētos ķiršus, virsū ķiršiem liek mandarīnu šķēlītes.
- Aukstu sviestu samaisa ar miltiem drupačās, pārkaisa pīrāgu.
- Cep 180°C temperatūrā, 40-45 minūtes.
- Gatavu pīrāgu pārkaisa ar pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!