Milānas cepumi

Milānas cepumi Foto: Milānas cepumi

Sastāvdaļas

  • 170 g mīksta sviesta
  • 315 g pūdercukura
  • 6 olu baltumi
  • 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
  • 2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 185 g miltu

Krēmam:

  • 1 glāze trekna salda krējuma
  • 150 g šokolādes

Pagatavošana

  1. Sviestu saputo ar pūdercukuru.
  2. Pievieno olu baltumus, vaniļas ekstraktu un citrona sulu. Dažas minūtes kārtīgi puto.
  3. Pievieno miltus un puto vēl 1 minūti.
  4. Mīklu liek konditorejas maisiņā un uz plāts izspiež 3 cm garus cepumiņus.
  5. Liek cepeškrāsnī 180°C temperatūrā un cep 10 minūtes vai līdz zeltainai nokrāsai. Atdzesē.
  6. Pagatavo šokolādes krēmu:
  7. Katliņā uz mazas uguns uzkarsē saldo krējumu, pievieno šokolādi un kārtīgi samaisa, lai masa ir viendabīga.
  8. Nedaudz atdzesē.
  9. Vienu cepumu apsmērē ar krēmu, un pa virsu liek otru cepumu.
  10. Ļauj atdzist un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes