Sastāvdaļas
- 600 ml jogurta bez piedevām
- 1 tējkarote sāls
- olīveļļa pēc garšas
- garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Jogurtam pieber sāli, samaisa.
- Marli saloka vairākās kārtās, liek caurdurī, jogurtu liek caurdurī.
- Caurduri liek virs trauka, kurā tecēs šķidrums un liek ledusskapī.
- Vai arī, var rīkoties šādi - jogurtu liek marlē, cieši satin un uzkarina virs trauka - atstāj uz diennakti.
- Masai jābūt blīvai, izveido no tās bumbiņas.
- Siera bumbiņas liek burkā, pārlej ar olīveļļu, uzkaisa garšvielas, ja vēlas, var pievienot ķiplokus.
- Mīksto sieru var pasniegt arī uzreiz, arī pārlej ar olīveļļu, uzber garšvielas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!