Mīksta un sulīga vistu krūtiņa

Mīksta un sulīga vistu krūtiņa Foto: Mīksta un sulīga vistu krūtiņa

Sastāvdaļas

  • 500 g vistu krūtiņas
  • 1 ola
  • majonēze pēc garšas
  • kviešu milti
  • sāls, citrons, garšvielas vistas gaļai pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu noskalo, atdala no kauliem, sadala 2-3 daļās.
  2. Traukā iesit olu, pievieno 3 ēdamkarotes miltu, 3 ēdamkarotes majonēzes, sāli pēc garšas, garšvielas - visu samaisa.
  3. Traukā liek vistas gaļu, apviļā to maisījumā, atstāj uz pāris stundām, traukam uzliekot vāku.
  4. Kad pagājušas 2-3 stundas, sakarsē pannu, uzlej augu eļļu, cep gaļu no visām pusēm.
  5. Cep aptuveni, 15-20 minūtes, pievieno citrona šķēlītes un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes