Sastāvdaļas
- 0,5 l gaišā alus
- 1-2 ēdamk. salsas (vai 4-5 ēdamk. tomātu sulas + 2-3 pilieni Tabasko mērces)
- 1-2 tējk. sojas mērces
- 1 laims
- sāls
- malti melnie pipari
- malti čili pipari
- 5-6 ēdamkarotes selerijas sulas
- ledus
Pagatavošana
- Glāzes atdzesē ledusskapī.
- Sāli ieber mazā bļodiņā, glāzes malas saslapina ar laima sulu, un iemērc sālī - sanāks skaista sāls maliņa.
- Glāzē lej salsu, ja nav salsas, tad, tomātu sulu ar Tabasko mērci.
- Lej sojas mērci, pievieno viena laima sulu, pieber piparus, ledu.
- Lej alu līdz glāzes augšai, samaisa.
- 2 variants:
- Mazā bļodiņā sajauc sāli un čili piparus, glāzes malas saslapina ar laima sulu, un iemērc maisījumā - maliņa būs sālīta un asa.
- Glāzē lej salsu vai tomātu sulu ar Tabasko mērci.
- Lej sojas mērci, pievieno viena laima sulu, selerijas sulu, pieber piparus, ledu.
- Lej alu līdz glāzes augšai, samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!