Sastāvdaļas
- 300 g vistas filejas
- 2 vidēja lieluma sīpoli
- 500 g tomātu
- sāls
- pipari
- baziliks
- rozmarīns
- smaržīgie pipari
- cukurs
- ķiploki
- augu eļļa
Pagatavošana
- Dziļā sautējamā katlā cep sīkos gabaliņos sagrieztu vistas gaļu, kad tā kļuvusi zeltaina, pievieno sakapātus sīpolus, samaisa un sutina.
- Tomātus blanšē, novelk miziņu, sīki sagriež.
- Pievieno vistas gaļai un sīpoliem, samaisa.
- Pielej mazliet ūdens, pieber sāli, piparus, mazliet cukura, garšvielas, uzliek katlam vāku, sautē, kamēr gatavs.
- Nobeigumā pievieno sakapātus ķiplokus, uzliek katlam vāku, noņem no uguns un atstāj nostāvēties 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!