Medus torte „Zelta atslēdziņa”

Medus torte „Zelta atslēdziņa” Foto: Medus torte „Zelta atslēdziņa”

Sastāvdaļas

Mīklai:
● 7 olas
● 2 glāzes cukura
● 1 tējkarote dzēstas sodas
● 2 ēdamkarotes medus
● 2 ēdamkarotes karsta ūdens
● 2,5 glāzes miltu
● 2 - 3 ēdamkarotes kakao
● 1 glāze sasmalcinātu valriekstu
Krēmam:
● 200 g sviesta
● 1 bundžiņa vārīta iebiezināta piena
● vanilīna cukurs
Rotāšanai:
● 1 glāze sasmalcinātu valriekstu

Pagatavošana

    1. Olas saputo ar cukuru, līdz masa kļūst gaiša.
    2. Medu sajauc ar karstu ūdeni, izkausē un pievieno olu - cukura masai.
    3. Pievieno sodu un kārtīgi sajauc.
    4. Pievieno izsijātus miltus, kakao, riekstus un kārtīgi samaisa.
    5. Mīklai ir krējuma konsistence, to sadala 3 daļās. Izcep 3 biskvītus 190 °C temperatūrā.
    6. Krēmam saputo sviestu ar vaniļas cukuru, pievieno vārītu iebiezinātu pienu.
    7. Atdzisušus biskvītus pārsmērē ar krēmu.
    8. Torti pārkaisa ar valriekstiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes