Medus torte „Vīrieša ideāls”

Medus torte „Vīrieša ideāls” Foto: Medus torte „Vīrieša ideāls”

Sastāvdaļas

Mīklai:
● 4 olas
● 1 glāze cukura
● 1 tējkarote sodas
● 1/2 glāzes medus
● 2,5 glāzes miltu

Krēmam 1:
● 1 bundža vārīta iebiezinātā piena
● 250 g sviesta
● 1 glāze grauzdētu, drupinātu valriekstu
● rīvēta šokolāde

Krēmam 2:
● 1 glāze piena
● 2 ēdamkarotes miltu
● 1 glāze cukura
● 250 g sviesta
● 1 glāze drupinātu riekstu
● rīvēta šokolāde

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - olas sakuļ ar cukuru, pievieno medu, sodu, miltus - visu kārtīgi samaisa.
  2. Sadala 4 daļās, uzklāj uz folijas, cep 180-200°C temperatūrā.
  3. Starp biskvītiem klāj vienu vai otru krēmu.
  4. Gatavo krēmu 1 - iebiezināto pienu sakuļ ar sviestu, pievieno riekstus, samaisa.
  5. Virsū uzkaisa rīvētu šokolādi.
  6. Gatavo krēmu 2 - pienu savāra ar miltiem, kamēr sabiezē, atdzesē.
  7. Samaisa ar cukuru, sviestu, pievieno riekstus - samaisa.
  8. Krēmu ziež starp biskvītiem, virsū uzkaisa rīvētu šokolādi.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes