Sastāvdaļas
Mīklai:
● 4 olas
● 1 glāze cukura
● 1 tējkarote sodas
● 1/2 glāzes medus
● 2,5 glāzes miltu
Krēmam 1:
● 1 bundža vārīta iebiezinātā piena
● 250 g sviesta
● 1 glāze grauzdētu, drupinātu valriekstu
● rīvēta šokolāde
Krēmam 2:
● 1 glāze piena
● 2 ēdamkarotes miltu
● 1 glāze cukura
● 250 g sviesta
● 1 glāze drupinātu riekstu
● rīvēta šokolāde
Pagatavošana
- Gatavo mīklu - olas sakuļ ar cukuru, pievieno medu, sodu, miltus - visu kārtīgi samaisa.
- Sadala 4 daļās, uzklāj uz folijas, cep 180-200°C temperatūrā.
- Starp biskvītiem klāj vienu vai otru krēmu.
- Gatavo krēmu 1 - iebiezināto pienu sakuļ ar sviestu, pievieno riekstus, samaisa.
- Virsū uzkaisa rīvētu šokolādi.
- Gatavo krēmu 2 - pienu savāra ar miltiem, kamēr sabiezē, atdzesē.
- Samaisa ar cukuru, sviestu, pievieno riekstus - samaisa.
- Krēmu ziež starp biskvītiem, virsū uzkaisa rīvētu šokolādi.