Medus biskvīti tortei

Medus biskvīti tortei Foto: Medus biskvīti tortei

Sastāvdaļas

 ● 180 g miltu
 ● 2 olas
 ● 2 ēdamkarotes medus
 ● mazliet sodas 
 ● 150 g cukura
 ● 1/2 tējkarotes cepamā pulvera

Pagatavošana

    1. Bļodā samaisa olas, sodu, cepamo pulveri, medu, cukuru, sakuļ viendabīgā masā.
    2. Tad bļodu liek karsta ūdens peldē, uz 5-7 minūtēm, nepārtraukti maisa.
    3. Masai jāpalielinās divreiz un jāuzsilst līdz 40°C temperatūrai.
    4. Siltajā masā iemaisa izsijātus miltus, jāsanāk gludai, šķidrai mīklai. 
    5. Uz cepamā papīra uzzīmē 15 cm diametrā lielu apli. 
    6. Uzzīmēto apli ietauko ar sviestu, vidū liek pāris karotes ar mīklu.
    7. Ar aukstā ūdenī samitrinātu naža asmeni, mīklu izlīdzina.
    8. Cep 180°C temperatūrā, 5 minūtes.
    9. Gatavam biskvītam noņem cepamo papīru un atdzesē.
    10. Turpina cept biskvītus, no dotā daudzuma jāsanāk 5 biskvītiem.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes