Sastāvdaļas
- 1 kg medījuma (stirnas, aļņa, mežacūkas) gaļas
- sāls
- milti
- tauki
Marinādei:
- 1 glāze piena
- 3 olas
- 1/2 maltu piparu un paprikas
- 4 ķiploka daiviņas
- 1 lauru lapa
- 1 sīpols
Pagatavošana
- Sakultas olas, sasmalcinātu sīpolu un ķiploku iemaisa pienā, pievieno sasmalcinātu lauru lapu, piparus.
- Gaļu sagriež šķēlēs, izdauza, iemērc piena - olu maisījuma, marinē aukstā vieta 24 - 36 stundas.
- Pēc tam gaļu atbrīvo no sīpoliem un ķiplokiem.
- Miltiem pievieno sali, samaisa, apviļā šniceles, taukos cep brūnas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!