Mazsālīti gurķi degvīnā

Mazsālīti gurķi degvīnā Foto: Mazsālīti gurķi degvīnā

Sastāvdaļas

  • gurķi
  • mārrutka lapas
  • ķiršu lapas
  • melno jāņogu lapas
  • lauru lapas
  • diļļu kāti
  • melno piparu graudiņi
  • 50 ml degvīna
  • 2 ēdamkarotes sāls
  • 1 l ūdens

Pagatavošana

  1. Gurķus kārtīgi nomazgā, nogriež galiņus.
  2. Nomazgā visus zaļumus, liek katlā.
  3. Pieber melnos piparus, virsū liek gurķus.
  4. Gatavo sālījumu - aukstā ūdenī izšķīdina sāli, pielej degvīnu. 
  5. Gurķus pārlej ar aukstu sālījumu, katlam uzliek vāku, tur istabas temperatūrā 24 stundas.
  6. Pēc 24 stundām gurķus var ēst.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes