Sastāvdaļas
- 200 g vājpiena biezpiena
- 150 g jogurta bez piedevām
- 4 ēdamkarotes rīsu miltu
- 1 ola
- 1 olas baltums
- šķīstošās kafijas dzēriens mitrināšanai
- cukura aizvietotājs pēc garšas
- 30 g kakao pulvera
Pagatavošana
- Gatavo biskvītu - 2 olu baltumus sakuļ stingrās putās.
- Olas dzeltenumu uzmanīgi samaisa ar rīsu miltiem, pievieno cukura aizvietotāju pēc garšas.
- Uzmanīgi iemaisa sakultos olu baltumus.
- Biskvīta mīklu, ar karoti liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Cep 180°C temperatūrā, 10-15 minūtes.
- Gatavo biezpiena krēmu - ar blenderi sakuļ biezpienu, jogurtu, cukura aizvietotāju.
- Biskvītu samitrina ar kafiju, liek veidnē.
- Virsū liek biezpiena krēmu, pamīšus liek tikmēr, kamēr beidzas biskvīts.
- Virsējā kārta ir biezpiena krēms, kūku liek ledusskapī uz nakti.
- Pirms pasniegšanas, pārkaisa ar kakao pulveri.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!