Sastāvdaļas
- 200 g vistas filejas
- 1 ola
- 3 tomāti
- dilles
- pētersīļi
- loki
- ķiploki
Pagatavošana
- Vistas fileju samaļ virtuves kombainā. Pievieno olu, ķiplokus,lokus - visu sakuļ ar blenderi. Iegūto masu liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Krāsni uzkarsē līdz 180 °C temperatūrai, cep 15 minūtes.
- No diviem tomātiem gatavo biezeni - sasmalcina blenderī.
- Picu ieziež ar biezeni, liek vēlreiz krāsnī uz 5 minūtēm.
- Atlikušo tomātu sagriež gredzenos, liek uz picas, pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm, pētersīļiem un kaltētu baziliku.
- Picu liek atkal krāsnī uz 10 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!