Mazkaloriju biezpiena torte

Mazkaloriju biezpiena torte Foto: Mazkaloriju biezpiena torte

Sastāvdaļas

  • 80 g maltu auzu pārslu
  • 1 olas baltums
  • 3 ēdamkarotes ūdens
  • malts kanēlis
 
Pildījumam:
  • 250 g liesa biezpiena
  • 2 augļi (āboli, bumbieri, plūmes) vai 2 saujas ogu
  • 1 olas baltums
  • 1-2 ēdamkarotes medus
  • vanilīns

Pagatavošana

  1. Maltas auzu pārslas samaisa ar olas baltumu, ūdeni, samīca mīklu.
  2. Liek ietaukotā veidnē, izveido mīklas maliņas.
  3. Cep 180°C temperatūrā, 10 minūtes.
  4. Gatavo pildījumu - biezpienu sakuļ blenderī, kopā ar ogām vai augļiem.
  5. Pievieno olas baltumu, medu, vanilīnu, vēlreiz sakuļ ar blenderi.
  6. Pildījumu lej virsū biskvītam, turpina cept 180°C temperatūrā, 40-50 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes