Sastāvdaļas
Mīklai:
- 500 g miltu
- 35 g rauga
- 500 ml piena
- 1 ola
- sāls
Pildījumam:
- 500 g jauktās maltās gaļas
- 1 glāze buljona
- 1 sīpols
- pipari
- sāls
Pagatavošana
- Miltus izsijā un samaisa ar sāli.
- Raugu izšķīdina siltā pienā.
- Izšķīdināto raugu samaisa ar miltiem, pievieno olu un samīca mīklu.
- Mīklu noliek siltā vietā, lai rūgst.
- Sīpolu samaļ gaļas maļamajā mašīnā un pievieno maltajai gaļai.
- Maltās gaļas maisījumam pielej buljonu, pieber piparus, sāli pēc garšas.
- Visu kārtīgi samaisa.
- Mīklu sagriež kvadrātiņos, katru mīklas kvadrātiņu mazliet pastaipa.
- Kvadrātiņa vidū liek pildījumu un izveido pīrādziņu.
- Ietaukotā veidnē liek pīrādziņus, noziež tos ar sakultu olas dzeltenumu.
- Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!