Sastāvdaļas
- 50 g tumšās šokolādes
- 150 g biezpiena
- 50 g mīksta sviesta
- 1 ēdamkarote pūdercukura
- svaigas avenes
Pagatavošana
- Šokolādi salauž gabaliņos un izkausē ūdens peldē.
- Paredzētās kūku formiņas pārziež ar šokolādi plānā kārtiņā un ieliek saldētavā uz 3 - 4 minūtēm.
- Tikmēr sajauc biezpienu ar pūdercukuru, sviestu viendabīgā masā.
- Aizpilda 1/3 no formiņām ar biezpiena masu, vidū ieliek pāris avenes un aizpilda formiņas pilnībā ar biezpiena masu.
- Pārlej katru kūciņu ar kausēto šokolādi un tur ledusskapī līdz pasniegšanai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!