Sastāvdaļas
Baltajai mīklai:
- 400 g biezpiena
- 6 ēdamkarotes skābā krejuma
- 4 ēdamkarotes cukura
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes miltu
- 1 paciņa vaniļas cukura
Šokolādes mīklai:
- 200 g tumšās šokolādes
- 200 g sviesta
- 5 olas
- 5 ēdamkarotes cukura
- 5 ēdamkarotes miltu
- 1 paciņa vaniļas cukura
Pagatavošana
- Biezpienu sakuļ ar skābo krējumu, cukuru, olām un miltiem viendabīgā masā.
- Atsevišķā bļodā, karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, tad atdzesē.
- Olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru, samaisa ar izkausēto šokolādi un sviestu.
- Olu-šokolādes maisījumam pievieno miltus un kārtīgi samaisa.
- Var sakult ar mikseri.
- Veidni ieziež ar sviestu, liek šokolādes mīklu, virsū šokolādes mīklai - balto.
- Ar koka iesmiņu uzmanīgi iemaisa.
- Cep 180°C temperatūrā, 40-60 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!