Marinēti sīpoli

Marinēti sīpoli Foto: Marinēti sīpoli

Sastāvdaļas

  • 1 kg sīpolu
  • 2 glāzes ūdens
  • 3/4 glāzes 9% etiķa
  • 1 ēdamkarote sāls
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 8 melnie pipari
  • 3 lauru lapas

Pagatavošana

  1. Sīpolus notīra, sagriež ripiņās un blanšē (lai daļēji izzustu rūgtums).
  2. Burkā liek sagatavotos sīpolu un pārlej ar sagatavoto marinādi.
  3. Mazus sīpolus lieto veselus, nesagrieztus.
  4. Burku noslēdz ar vāciņu.
  5. Marinēti sīpoli ir mīkstāki un ne tik asi. Tos var labāk izmantot dažādiem salātiem, sviestmaizēm un gaļas ēdienu rotāšanai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes