Sastāvdaļas
- 20 redīsi
- 12 šalotes sīpoli
Marinādei:
- 100 ml sarkanvīna etiķa
- 50 g cukura
- 1 kanēļa standziņa
- 2 lauru lapas
- 7 smaržīgo piparu graudiņi
- 1 tējkarote koriandra
- 1 tējkarote sāls
Pagatavošana
- Redīsus nomazgā, nogriež lapiņas un sagriež uz pusēm.
- Sīpolus notīra un arī sagriež uz pusēm.
- Dārzeņus pārliek tīrā, sterilizētā burkā.
- Pievieno piparus, kanēļa standziņu, lauru lapas, koriandru.
- Katlā uzkarsē etiķi, pievieno cukuru, sāli un vāra 1 min.
- Ar karstu marinādi pārlej dārzeņus.
- Burku apsedz ar vāku un atstāj istabas temperatūrā uz 24 stundām.
- Pēc tam pārliek vēsā vietā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!