Marinēti redīsi

Marinēti redīsi ziemai Foto: Marinēti redīsi

Sastāvdaļas

  • 20 redīsi
  • 12 šalotes sīpoli

Marinādei:

  • 100 ml sarkanvīna etiķa
  • 50 g cukura
  • 1 kanēļa standziņa
  • 2 lauru lapas
  • 7 smaržīgo piparu graudiņi
  • 1 tējkarote koriandra
  • 1 tējkarote sāls

Pagatavošana

  1. Redīsus nomazgā, nogriež lapiņas un sagriež uz pusēm.
  2. Sīpolus notīra un arī sagriež uz pusēm.
  3. Dārzeņus pārliek tīrā, sterilizētā burkā.
  4. Pievieno piparus, kanēļa standziņu, lauru lapas, koriandru.
  5. Katlā uzkarsē etiķi, pievieno cukuru, sāli un vāra 1 min.
  6. Ar karstu marinādi pārlej dārzeņus.
  7. Burku apsedz ar vāku un atstāj istabas temperatūrā uz 24 stundām.
  8. Pēc tam pārliek vēsā vietā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes