Sastāvdaļas
- kefīrs
- vistu kājiņas
- kartupeļi
- garšvielas
- sāls, pipari
- ķiploki
- tomāti
Pagatavošana
- Gatavo marinādi - sakapā ķiplokus(pāris atstāj), liek tos kefīrā, pieber sāli, piparus, garšvielas.
- Marinādē liek vistu kājiņas, marinē 20-25 minūtes.
- Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, liek veidnē.
- Kartupeļu šķēlītes aprasina ar olīveļļu, pieber sālki, piparus, garšvielas.
- Virsū kartupeļiem liek marinētās vistu kājiņas, pārlej ar atlikušo marinādi.
- Atlikušos ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, liek virsū kartupeļiem un vistu kājiņām.
- Tomātus sagriež 4 daļās, izkārto veidnē.
- Cep 200°C temperatūrā, 40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!