Marinētas vistas kājiņas kefīrā

Marinētas vistas kājiņas kefīrā Foto: Marinētas vistas kājiņas kefīrā

Sastāvdaļas

  • kefīrs
  • vistu kājiņas
  • kartupeļi
  • garšvielas
  • sāls, pipari
  • ķiploki
  • tomāti

Pagatavošana

  1. Gatavo marinādi - sakapā ķiplokus(pāris atstāj), liek tos kefīrā, pieber sāli, piparus, garšvielas.
  2. Marinādē liek vistu kājiņas, marinē 20-25 minūtes.
  3. Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, liek veidnē.
  4. Kartupeļu šķēlītes aprasina ar olīveļļu, pieber sālki, piparus, garšvielas.
  5. Virsū kartupeļiem liek marinētās vistu kājiņas, pārlej ar atlikušo marinādi.
  6. Atlikušos ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, liek virsū kartupeļiem un vistu kājiņām.
  7. Tomātus sagriež 4 daļās, izkārto veidnē.
  8. Cep 200°C temperatūrā, 40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes