Sastāvdaļas
- 1 kg sviesta pupiņu
- 1 ēdamkarote sāls
- 6 krustnagliņas
- 8 smaržīgie pipari
- 2 gab.kanēļa standziņas(2 ēd.karotes malta kanēļa)
- 2 lauru lapas
- 8 ēdamkarotes galda etiķa
Pagatavošana
- Uzvāra ūdeni, tam pievieno visas nepieciešamās sastāvdaļas, izņemot etiķi.
- Ļauj marinādei pavārīties 5 minūtes un ļauj ievilkties 5 min.
- Nokāš un pievieno etiķi.
- Notīra sviesta pupiņas un sagriež vēlamos gabalos.
- Liek vārošā vieglā sāls ūdenī un vāra 10 min.
- Nokāš un kārto burciņās.
- Lej virsū marinādi.
- Liek pasterizēties 20 min.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!