Marinētas baltās sēnes

Marinētas baltās sēnes Foto: Marinētas baltās sēnes

Sastāvdaļas

● baltās sēnes
Marinādei:
● 1 l ūdens
● 100 ml 6% etiķa
● 50 g sāls
● 1 lauru lapa
● 5 melno piparu graudiņi
● 3 smaržīgie pipari

Pagatavošana

    1. Sēnes notīra un kārtīgi nomazgā, lielās sēnes sagriež gabalos.
    2. Sēnes 5 minūtes pavāra, notecina caurdurī un noskalo ar aukstu ūdeni, vēlreiz notecina.
    3. Gatavo marinādi - ūdenim pievieno sāli, etiķi, garšvielas un uzvāra.
    4. Sēnes liek marinādē, vāra uz lēnas uguns, kamēr sēnes nosēžas.
    5. Gatavas sēnes liek sterilizētās burkās, pārlej ar atlikušo marinādi, aizvāko.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes