Sastāvdaļas
- 1 kg zivs
- 4-5 sīpoli
- etiķis
- augu eļļa
- sāls, malti melnie pipari
Pagatavošana
- Zivi sagriež gabalos, bagātīgi pārkaisa ar sāli, atstāj uz 12 stundām.
- Pēc noteiktā laika zivs gabalus noskalo, uzlej etiķi, atstāj uz 4-5 stundām.
- Labāk izmantot 6% etiķi, bet, ja izmantojat 9%, to atšķaida ar ūdeni uz pusi.
- Izkārto traukā kārtās - zivs gabali, pipari, sagriezti sīpoli, atkal zivs gabali, pipari, sagriezti sīpoli, tā pamīšus.
- Uzlej augu eļļu, atstāj uz 12 stundām.
- Marinētās zivs tekstūra būs stingrāka nekā marinētai siļķei, būs kur iekosties.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!