Marinēta zivs

Marinēta zivs Foto: Marinēta zivs

Sastāvdaļas

  • 1 kg zivs
  • 4-5 sīpoli
  • etiķis
  • augu eļļa
  • sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Zivi sagriež gabalos, bagātīgi pārkaisa ar sāli, atstāj uz 12 stundām.
  2. Pēc noteiktā laika zivs gabalus noskalo, uzlej etiķi, atstāj uz 4-5 stundām.
  3. Labāk izmantot 6% etiķi, bet, ja izmantojat 9%, to atšķaida ar ūdeni uz pusi.
  4. Izkārto traukā kārtās - zivs gabali, pipari, sagriezti sīpoli, atkal zivs gabali, pipari, sagriezti sīpoli, tā pamīšus.
  5. Uzlej augu eļļu, atstāj uz 12 stundām.
  6. Marinētās zivs tekstūra būs stingrāka nekā marinētai siļķei, būs kur iekosties.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes