Marinēta vistas gaļa alū ar sinepēm

Marinēta vistas gaļa alū ar sinepēm Foto: Marinēta vistas gaļa alū ar sinepēm

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas gaļas
  • 1 sīpols
  • 5 ķiploka daiviņas
  • 1/2 glāzes olīveļļas
  • 4 ēdamkarotes graudaino sinepju
  • 2 glāzes gaišā alus
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sadala gabalos.
  2. Sīpolu un ķiplokus sakapā.
  3. Bļodā lej alu, olīveļļu, sinepes, sāli, piparus, samaisa.
  4. Vistas gaļu liek dziļā traukā, pārlej ar marinādi, liek ledusskapī uz nakti. 
  5. Pirms cepšanas, trauku ar vistas gaļu izņem no ledusskapja, un patur istabas temperatūrā 30 minūtes.
  6. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  7. Vistas gaļu liek veidnē, pārlej ar daļu marinādes, cep 30 minūtes.
  8. Pēc 30 minūtēm, pārlej ar atlikušo marinādi, ja vēlas, gaļu pārliek ar sīpolu gredzeniem un šampinjoniem, turpina cept 20 minūtes.
  9. 10 minūtes pirms cepšanās beigām, ja vēlas, var pievienot ķirštomātiņus.
  10. Kopējais gaļas cepšanās laiks ir 1 stunda.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes