Marinēta vista

Marinēta vista Foto: Marinēta vista

Sastāvdaļas

  • 1 vista
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 2 citroni
  • 2 lauru lapas
  • timiāns
  • sāls
  • melnie pipari
  • tauki cepšanai

Pagatavošana

  1. Vistu sadala porcijās.
  2. No citronu sulas, šķēlītes sagriezta sīpola, ķiploka, lauru lapas, timiāna, sāls un melnajiem pipariem pagatavo marinādi, pārlej ar to gaļu un liek nostāvēties 12 stundas.
  3. Pēc tam vistu izņem no marinādes, nosusina un apcep no abām pusēm kopā ar sīpolu šķēlītēm.
  4. Pielej mazliet silta ūdens un sautē vistu, līdz tā kļūst mīksta.
  5. Tad atlikušo marinādi pārlej ar gaļu un vāra vēl kādas 5 minūtes.
  6. Pasniedz ar irdeniem rīsiem. Recepte domāta 5-6 porcijām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes