Sastāvdaļas
- 1 vista
- 2 sīpoli
- 2 daiviņas ķiploka
- 2 citroni
- 2 lauru lapas
- timiāns
- sāls
- melnie pipari
- tauki cepšanai
Pagatavošana
- Vistu sadala porcijās.
- No citronu sulas, šķēlītes sagriezta sīpola, ķiploka, lauru lapas, timiāna, sāls un melnajiem pipariem pagatavo marinādi, pārlej ar to gaļu un liek nostāvēties 12 stundas.
- Pēc tam vistu izņem no marinādes, nosusina un apcep no abām pusēm kopā ar sīpolu šķēlītēm.
- Pielej mazliet silta ūdens un sautē vistu, līdz tā kļūst mīksta.
- Tad atlikušo marinādi pārlej ar gaļu un vāra vēl kādas 5 minūtes.
- Pasniedz ar irdeniem rīsiem. Recepte domāta 5-6 porcijām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!