Marcipāna cepumi

Marcipāna cepumi Foto: Marcipāna cepumi

Sastāvdaļas

  • 400 g blanšētu mandeļu
  • 150 g pūdercukura
  • 3 ēdamkarotes silta ūdens
  • 100 g sakapātu ciedru riekstu
  • 50 g pūdercukura

Pagatavošana

  1. Virtuves kombainā vai blenderī samaļ mandeles.
  2. Liek lielā bļodā un samaisa ar cukuru.
  3. Nelielā bļodā sakuļ ūdenī ar pūdercukuru.
  4. Pievieno mandeļu maisījumam.
  5. Marcipānu izveltnē uz virsmas, kas apkaisīta ar pūdercukuru.
  6. Saveļ pikucī.
  7. ļauj 30 minūtes nostāvēties.
  8. No mīklas veido mazas bumbiņas.
  9. Katrā iespiež ciedru riekstu un apkaisa ar atlikušo pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes