Sastāvdaļas
- 1 glāze mannā
- 1 glāze cukura
- 1 glāze kefīra
- 2 olas
- 200 g saldētu ķiršu
- 4 ēdamkarotes miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 2 tējkarotes vaniļas cukura
Pagatavošana
- Kefīru sakuļ ar olām, pievieno mannā, cukuru, miltus, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, visu samaisa.
- Maisījumu atstāj uz 30 minūtēm, lai mannā uzbriest.
- Uzkarsē krāsni līdz 180°C temperatūrai.
- Ķiršus pārkaisa ar cukuru un samaisa.
- Veidnē liek 1/3 ķiršu, virsū liek mīklu un atkal atlikušos ķiršus.
- Cep pīrāgu 1 stundu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!