Sastāvdaļas
- 1 glāze liesa kefīra
- 1 glāze mannā
- 1 glāze brūnā cukura
- 2 olas
- 3 vidēji lieli āboli
- 1 tējkarote vanilīna
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- 1 tējkarote cepamā pulvera
Pagatavošana
- Kefīram pievieno mannā, cukuru, cepamo pulveri, olas un vanilīnu - sakuļ.
- Mīklu liek ledusskapī uz 30 minūtēm, traukam uzliekot vāku.
- Ābolus smalki sarīvē, aprasina ar citrona sulu, ja vēlas, uzkaisa maltu kanēli.
- Mīklu izņem no ledusskapja, samaisa ar āboliem.
- Veidni ietauko, liek mīklu, cep sakarsētā krāsnī 40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!