Mandarīnu saldējums ar iebiezināto pienu

Mandarīnu saldējums ar iebiezināto pienu Foto: Mandarīnu saldējums ar iebiezināto pienu

Sastāvdaļas

  • 8 mandarīni apmēram 250 g
  • 400 g skābā krējuma  (20%)
  • 1 bundža iebiezinātā piena

Pagatavošana

  1. Mandarīnus notīra, sadala daiviņās un sakuļ ar blenderi.
  2. Mandarīnu biezeni izspiež caur sietu, lai tas būtu maigāks.
  3. Ar blenderi sakuļ skābo krējumu, iebiezināto pienu un mandarīnu biezeni.
  4. Liek plastmasas traukā un ievieto ledusskapī uz 6 stundām.
  5. Ik pēc vienas vai divām stundām intensīvi mandarīnu masu samaisa.
  6. Pasniedz ar mandarīnu sīrupu. (Izspiež sulu no diviem mandarīniem un uzvāra kopā ar vienu tējkaroti cukura.)

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes