Sastāvdaļas
- 8-10 mandarīni
- 1 paciņa margarīna
- 3 olas
- 3 glāzes cukura
- 1 paciņa vaniļas cukura
- 1 tējkarote dzēstas sodas
- 3 glāzes miltu
Pagatavošana
- Mandarīnus kārtīgi nomazgā, pārlej ar vārītu ūdeni, atstāj uz 5-10 minūtēm.
- Olas sakuļ ar cukuru.
- Margarīnu atstāj istabas temperatūrā, lai tas paliek mīksts.
- Ar cukuru sakultajām olām pievieno vaniļas cukuru, dzēstu sodu, mīkstu margarīnu - sakuļ ar mikseri.
- Pievieno miltus - mīklu samaisa ar koka karoti.
- Izmērcētos mandarīnus sablenderē.
- Sablenderētos mandarīnus iemaisa mīklā.
- Kēksa veidni ietauko, pārkaisa ar miltiem.
- Cep 250°C temperatūrā, 1 stundu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!