Maltas vistu gaļas kotletes ar auzu pārslām

Maltas vistu gaļas kotletes ar auzu pārslām Foto: Maltas vistu gaļas kotletes ar auzu pārslām

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas vistu gaļas
  • 1 ola
  • 1/2 glāzes ātri vārāmo auzu pārslu
  • 1/2 glāzes piena
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • malta paprika
  • malti melnie pipari
  • sāls
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Olu sakuļ ar pienu, pārlej auzu pārslām un atstāj uz 30 minūtēm.
  2. Sīpolu un ķiplokus sakapā, pievieno maltajai vistu gaļai, samaisa.
  3. Maltajai gaļai pievieno uzbriedušās auzu pārslas, sāli, piparus, papriku - visu kārtīgi samaisa.
  4. Pannā uzkarsē eļļu, no maltās gaļas masas veido kotletes, cep kotletes no abām pusēm uz lielas uguns.
  5. Samazina uguni, pannai uzliek vāku un cep kotletes, kamēr gatavas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes