Sastāvdaļas
- 1 sīpols
- 200 g pākšu pupiņu
- 1 paprika
- 1 tomāts
- 1 tējkarote augu eļļas
- 100 g maltas liellopu gaļas
- 200 ml ūdens
- 1 tējkarote sausā dārzeņu buljona
- šķipsniņa maltas paprikas
- šķipsniņa maltas rožu paprikas
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
Pagatavošana
- Sīpolu notīra un sagriež strēmelītēs, pupiņas 2 - 3 cm garos gabalos, paprikas mīkstumu un tomātu gabaliņos.
- Sīpolus apsautē eļļā, pieliek malto gaļu un dārzeņus.
- Uzlej ūdeni, garšai pieliek dārzeņu buljonu un papriku.
- Sautē apmēram 30 minūtes.
- Pirms pasniegšanas pieliek krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!