Sastāvdaļas
- 2 olas
- 1/2 tējkarotes sāls
- 1 glāze miltu
- 1 glāze kefīra
- 1/2 tējkarotes sodas
Pildījumam:
- 300 g maltās gaļas
- 2-3 sagriezti sīpoli
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Kefīru samaisa ar sodu un atstāj uz 5 minūtēm.
- Pievieno olas, sāli, miltus un kārtīgi sakuļ.
- Veidni ietauko ar sviestu, uzkaisa miltus un lej pusi mīklas.
- Liek sagatavoto pildījumu - maltā gaļa samaisīta ar sīpoliem, sāli un pipariem un pārlej tam atlikušo mīklu.
- Cep 170°C temperatūrā, 40 minūtes.
- Maltajai gaļai varat pievienot sastāvdaļas, kādas Jums vislabāk garšo.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!