Maltās gaļas pīrāgs

Maltās gaļas pīrāgs Foto: Maltās gaļas pīrāgs

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze kefīra
  • 1/2 tējkarotes sodas

Pildījumam:

  • 300 g maltās gaļas
  • 2-3 sagriezti sīpoli
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kefīru samaisa ar sodu un atstāj uz 5 minūtēm.
  2. Pievieno olas, sāli, miltus un kārtīgi sakuļ.
  3. Veidni ietauko ar sviestu, uzkaisa miltus un lej pusi mīklas.
  4. Liek sagatavoto pildījumu - maltā gaļa samaisīta ar sīpoliem, sāli un pipariem un pārlej tam atlikušo mīklu.
  5. Cep 170°C temperatūrā, 40 minūtes. 
  6. Maltajai gaļai varat pievienot sastāvdaļas, kādas Jums vislabāk garšo.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes