Sastāvdaļas
- 4 kviešu maizes šķēles (baltmaize)
- 200 g ūdens
- 1 kg maltās gaļas
- 2 olas
- 2 tējkarotes sāls
- 1/2 - 1 tējkarote piparu
- 2-3 ēdamkarotes eļļas cepšanai
- 1 ēdamkarote zaļo vai melno piparu
- 1/2 saišķīša sasmalcinātu pētersīļu
- 2 tējkarotes franču vai krievu sinepju
Pagatavošana
- Bļodā sadrupina maizi. Pielej ūdeni un atstāj uz 10 minūtēm.
- Tad pievieno malto gaļu, olas, piparus un labi samaisa.
- Mīklai pievieno zaļos piparus, sasmalcinātus pētersīļus un sinepes. Pielej nedaudz ūdens, ja mīkla ir pārāk cieta. Veido kotletītes un liek uz gaļas dēļa.
- Pannā sakarsē eļļu un cep kotletes vidēja temperatūrā 3-4 minūtes no abām pusēm.
- Pasniedz ar salātiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!