Sastāvdaļas
- 500 g šampinjonu
- 1 puravs
- 2 vistas filejas
- 250 g makaronu
- sāls
- pipari
- 400 ml piena
- 1 ēdamkarote graudaino sinepju
- 1 tējkarote miltu
- eļļa
- zaļumi
Pagatavošana
- Lielos šampinjonus sagriež šķēlēs, mazos pārgriež uz pusēm, puravu sagriež ripiņās, vistas filejas - gabaliņos.
- Makaronus sālsūdenī izvāra, lai tie vidū vēl nav pilnīgi mīksti, nokāš.
- Vistas gabaliņus apgrozot eļļā izcep, pārkaisa ar sāli, pipariem un neņem no pannas.
- Pielej vel eļļu, apcep sēnes un puravus, pieber sāli un piparus.
- Pārkaisa miltus, nedaudz apgrauzdē, pielej pienu un uzvāra, iemaisa ceptos vistas gabaliņus, sāli, piparus, sinepes.
- Mērci pārlej makaroniem. Grezno ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!