Sastāvdaļas
- 600 g liellopa gaļas
- 2 tējk. sāls
- 2 sīpoli
- 20 ml augu eļļas
- 400 g makaronu
- 20 g sviesta
Pagatavošana
- Gaļu liek katlā, aukstā ūdenī, un vāra uz lielas uguns, kamēr parādās putas.
- Tad putas nosmeļ, turpina vārīt uz mazas uguns, pieber sāli, piparus un citas garšvielas pēc vēlēšanās.
- Gatavu, atdzesētu gaļu samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai virtuves kombainā.
- Sīpolus sīki sakapā un apcep pannā, kamēr tie kļūst zeltaini.
- Lielā katlā, lielā sālsūdens daudzumā, vāra makaronus, bet neizvāra līdz galam - lai nav pavisam mīksti.
- Ūdeni nolej, karstiem makaroniem pievieno sviestu - samaisa.
- Sīpolus sajauc ar gaļu un apcep uz pannas.
- Lai gaļa būtu sulīgāka, pievieno nedaudz buljona, kas palicis pāri, pēc gaļas vārīšanas.
- Makaronus sajauc ar gaļu - pasniedz karstus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!