Sastāvdaļas
- 4 vistu krūtiņas
- 140 g Indijas riekstu
- 75 g sakapātu loku
- 450 g makaronu
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
Mērcei:
- 125 ml Hoisin mērces
- 75 ml sojas mērces
- 75 ml heresa
- 2 ēdamkarotes vīna etiķa
- 2 ēdamkarotes ķiploku un čili piparu mērces
- 1/4 glāzes cukura
- 5 ķiploku spiedē saspiestas ķiploka daiviņas
- 1/2 tējkarotes čili piparu pārslu
Pagatavošana
- Makaronus izvāra sālsūdenī, nolej šķidrumu, noliek malā.
- Bļodā samaisa visas mērces sastāvdaļas viendabīgā masā.
- Pannā uzkarsē 2 ēdamkarotes eļļas, cep sīki sagrieztu vistas gaļu.
- Gatavu gaļu pārliek traukā.
- Pannā, kur cepās gaļa, lej mērci - uzkarsē, gandrīz uzvārot.
- Verdošajā mērcē liek vistas gaļu, pievieno drupinātus Indijas riekstus - visu samaisa un pakarsē.
- Makaronus samaisa ar mērci, pasniedz, pārkaisītus ar lokiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!