Sastāvdaļas
- 280 g lentveidīgo makaronu
- 1 cukini
- 100 g Salami desas
- 1 ēdamkarote eļļas
- 1 - 2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote kaperu
- 1/2 ēdamkarotes zaļo piparu
- 200 g saldā krējuma
- 1 ēdamkarote kviešu miltu
- 300 g piena
- Holandes siers
- svaigas bazilika lapiņas
Pagatavošana
- Makaronus vāra, kā norādīts uz iepakojuma.
- Noskalo cukini un sagriež gabaliņos.
- Salami sagriež sloksnītēs.
- Katlā sakarse eļļu.
- Tad cukini un desu apbrūnina eļļā.
- Pievieno sasmalcinātus ķiplokus, kaperus un piparus.
- Pievieno saldo krējumu.
- Miltus iemaisa pienā un pamazām pievieno mērcei.
- Nedaudz pavāra, lai mērce kļūst tumīga.
- Uzlej makaroniem.
- Pārkaisa ar rīvētu sieru un pasniedz.
- Rotā ar svaiga bazilika lapiņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!