Sastāvdaļas
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 400 g kūpinātu desiņu
- 1,5 tases gabaliņos sagriezta sīpola
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 tases vistas buljona
- 1 bundža konservētu tomātu savā sulā, kopā ar čili pipariem
- 1/2 tases trekna saldā krējuma
- 230 g makaronu
- 1/2 tējkarotes sāls un piparu
- 1 tase rīvēta siera
- 1/3 tases sakapātu loku
Pagatavošana
- Pannā, uz vidējas uguns uzkarsē olīveļļu, kamēr parādās nelieli garaiņi.
- Pievieno sagrieztas desiņas, sīpolus - apcep, kamēr kļūst brūngani, aptuveni 4 minūtes.
- Pievieno ķiplokus un turpina cept vēl 30 sekundes.
- Pielej buljonu, tomātus, saldo krējumu, makaronus, sāli, piparus un samaisa.
- Visu uzvāra, pannai uzliek vāku, samazina uguni, sautē, kamēr makaroni kļūst mīksti, aptuveni 15 minūtes.
- Pannu noņem no uguns un samaisa ar 1/2 tases siera, virsū uzkaisa atlikušo sieru un lokus.
- Visu cep, kamēr siers izkūst, uzmet burbuli un kļūst brūngans.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!